Драгана Косјерина е една од најзгодните српски водителки на јавниот сервис. Таа вчера ја водеше Беовизија откаде се испраќа претставникот на Евровизија.

Драгана ги засени сите присутни а најголемо внимание предизвикаа нејзините гради и жолтиот  долг фустан.

Драгана има 33 години, среќно е заљубена а претходно беше и спортска новинарка