Фолк пејачката Дара Буба Мара е активна на социјалните мрежи за време на изголацијата. Таа нафрлила некој килограм повеќе па на шега коментира дека со задникот може да се мери со Ким Карадишијан.

Навистина Дара може да се пофали со задница како славната јетсетерка иако веќе има 42 години