Сплитската пејачка Јелена Розга е една од најбараните на Балканот. Секој викенд има настапи, а во септември доаѓа во Штип.

Розга пред неколку години проговори за здравствените проблеми и за неуспехот на љубовен план и тагата што се уште не се остварила во улогата на мајка.

Сепак, тоа не ја спречува на 45 години да изгледа совршено.Фановите се прашуваа дали на последниот настап во родниот град Јелена заборавила да облече гаќички.

Проценете сами?