Есил Дјуран и Рени се бугарски фолк пејачки.Тие имаат по 48 години и решија да покажат дека жените на овие години не се за фрлање.

Тие се разголија на базен и во хотелската соба. Рени позира само во розеви гаѓички а пак Есил само со ѓердан.Кај двете во преден план се бујните гради.