Синоќа  се омажи ќерката на поранешниот претседател Бранко Црвенковски, Марија . Дамјан и Марија стапија во брак а првиот танц го изиграа со песната од Владо Јаневски „Љубовта е моја религија“.

Свадбената веселба ја прави во еден од најпознатите скопски хотели.

Нека им е со среќа на младенците.