Двојка лишена од срам била фатена од безбедносна камера во маркет во Италија за време на секс, јавува „Mirror“. Во шокантните кадри може да се види како жена е застаната до количка свртен со грб кон партнерот додека се интимно се насладуваат.

Мажот и жената од време на време запираат и се обѕрнуваат наоколу за да видат дали некој ги гледа.

Според италијанскиот весник „Дагоспија“, кадрите биле снимени од безбедносна камера во супермаркет, чија точна местоположба не е позната. Во заден план се слуша како маж, најверојатно вработен во супермаркетот, повикува свој колега заедно да го следат „спектаклот“. Тој изјавува дека по вторпат му се случува да гледа слично нешто.