Цеца Ражнатовиќ на социјалните мрежи се пофали како и поминува една вообичаена вечер во нејзиниот дом. Куќата на Цеца која и остана во наследство од сопругот Аркан ги нуди сите услови за луксузно живеење.

Па така, во куќата веднаш до дневната соба има простран базен покрај кој Цеца често се собира на дружење со своите пријатели.