Анастасија Ражнатовиќ реши да проговори за својот тато кој речиси и не го памети бидејќи имаше само една година кога беше убиен. Таа вели дека времето минато едноставно не е лек за вакви работи.

Ми недостасува секој ден. Не можам да издвојам некоја посебна ситуација ниту пак мислам дека треба нешто посебно да се случи за да ми фали. Времето не е лек за такви работи, само се навикнуваш да живееш со тоа-вели Анастасија.