Категорија: Пресинг
Пресинг

Пренџов: Декларацијата за Илинден сплескана на „две на три“ колку да се рече

пред 3 недели
Пресинг

Ивановска: Антикорупциска е немоќна да постапи за автомобилот на Груби бидејќи возилото било регистрирано на друго лице!

пред 2 мес.
Пресинг

Василевска: Да верувате дека уставните измени ќе бидат последно барање на Бугарија е како да прифатиме дека ќе се напиеме отров и ќе умреме

пред 3 мес.
Пресинг

Николоски: Во врвот на СДСМ и ДУИ скоро и да нема политичар кој не е корумпиран

пред 3 мес.
Пресинг

Димитриеска-Кочоска: Во буџетот ќе фалат 200 милиони евра поради намалена наплата на ДДВ

пред 3 мес.
Пресинг

Трајанов: Изјавите на СДСМ дека Мицкоски прифатил уставни измени се спин и манипулација

пред 4 мес.
Пресинг

Медојевиќ: Црна Гора е мека на криминалот на Балканот

пред 4 мес.
Пресинг

Ганиу: Груби не знае 200 метри асфалт како се поставуваат, а не пак да биде координатор

пред 4 мес.
Пресинг

Панов: Нема историска вистина ниту пак има заедничка историја со Бугарија

пред 4 мес.
Пресинг

Мицевски: За исплаќањето пари од буџетот за работната група за уставни измени некој може да одговара

пред 5 мес.
Пресинг

Toдороска: Не смее да се дозволи терминот „македонски Бугари“ да влезе во Уставот

пред 5 мес.
Пресинг

Стоиљковиќ: Aлбанските партии ќе се наредат како попчиња пред вратата на ВМРО-ДПМНЕ и ќе бараат да бидат дел од новата влада

пред 6 мес.
Пресинг

Николов: Недопустливо е да бидете на одмор додека ви гори куќата, очекувам оставки од двајцата директори на ФЗОМ

пред 7 мес.
Пресинг

Николов: Инвестирањето во инфраструктурата и во кадрите ќе бидат приоритет во здравството на новата влада на ВМРО-ДПМНЕ

пред 7 мес.
Пресинг

Меџити: И на ДУИ и на државата ќе и биде подобро без Артан Груби

пред 7 мес.
Пресинг

Жежов: Гоце Делчев нема никаква допирна точка со бугарската историја

пред 8 мес.
Пресинг

Кристијан Голубовиќ: Македонски пасош за криминалци чини 25.000 евра

пред 8 мес.
Пресинг

Илиевски: Јанкуловска во затворот е дискриминирана

пред 8 мес.
Пресинг

Витанов: Oној што ја поддржува оваа влада мора да е или криминалец, или предавник или неинтелегентен

пред 8 мес.
Пресинг

Грчева: Ковачевски е надградена промашена инвестиција на Заев

пред 9 мес.