Во моментов се евакуира трговскиот центар Ист Гејт Мол.Eвакуацијата е поради запален автомобил во гаражата.

Според информациите, на терен интервенирале од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје

Причините за пожарот се уште не се познати.

e