Кристијан Голубовиќ во интервјуто за „Република“ раскажа и за една непријатна случка која ја имал во Македонија минато лето кога неговата сопруга била трудна.

 

Ме запре полиција. Иако видоа дека сум со жена и дека немаме ништо ме прашаа „имаш ли дрога“.Им кажав дека не се дрогирам оти ова никогаш не би ме прашал Мујо да беше жив. Прашајте ги ова Албанците кои ви ја носат дрогата во Македонија.Рекоа добро и си заминаа.