.Мене повеќе ме загрижува дали постојат списоци.Ако постојат списоци со планови за киднапирање или убивање тогаш е многу опасно и е теоризам и не е обично убиство.Можеби станува збор за организирана група.Повторувам,мотивот е основна причина, нема убиство без мотив, посочи адвокатот Тома Фила за сторителите на убиството на Вања и Панче Жежовски.