Ознака: закон за попис
Македонија

Денеска требаше да почне пописот, законoт се уште е тука

пред 3 недели
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ во Собранието го поднесе законот за укинување на пописот

пред 2 мес.
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ги достави потписите за иницијативата за поништување на Законот за попис

пред 2 мес.
Македонија

Во Кабинетот нема правни советници: Со кого Пендаровски се консултираше за Законот за попис?

пред 3 мес.
Македонија

Eден ден откако американската амбасадорка го аминуваше, Пендаровски го потпиша Указот на Законот за Попис

пред 3 мес.
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ бара од Пендаровски да не го потпишува Указот на Законот за попис

пред 3 мес.
Македонија

Денеска треба да се гласа за Законот за попис

пред 3 мес.
Македонија

Власта денеска повторно ќе се обиде да собере мнозинство за Законот за попис

пред 3 мес.
Македонија

Законот за попис пред собраниската Комисија за европски прашања

пред 4 мес.
Македонија

Димовски: Имаме суштински и сериозни забелешки за Законот за попис

пред 2 години
како ќе се изведе пописот

Дијаспората ќе се попишува на различен список

пред 2 години
Македонија

Откажана комисијата на која требаше да се расправа за пописот

пред 2 години