Ознака: визи
Регион

Хрватите ќе патуваат во САД без визи

пред 2 мес.
новинарите исто така не добија визи

САД не даде визи за делегацијата на иранскиот претседател да присуствува во ОН

пред 2 години
Регион

Холандија достави барање до Брисел за враќање на визите за Албанија

пред 2 години
поради зголемениот албански криминал во земјата

Холандскиот Парламент изгласа суспензија на визниот режим за Албанија

пред 2 години
АЛБАНСКАТА МАФИЈА МНОГУ СЕ РАШИРИЛА

Холандија бара да се суспендира безвизниот режим за Албанците

пред 2 години
ќе важи три години

ЕУ воведе визи за граѓаните на САД

пред 2 години
Македонија е на 43. место во Светот

Со македонски пасош без виза во 125 земји

пред 2 години
Следни на списокот за укинување визи за македонските граѓани се Уругвај и Парагвај

Македонците без виза ќе можат во Колумбија

пред 2 години
Бројот на кинески туристи во светски рамки се проценува на околу 135 милиони годишно

Туризмот губи огромен девизен прилив оти на кинеските туристи им се потребни македонски визи

пред 2 години
ЕВРОКОМЕСАРОТ АВРАМОПУЛОС СО СЕРИОЗНО ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

Ако се зголеми миграцијата Брисел може да ни ги врати визите

пред 3 години
Од 2021 година нема веќе слободно влегување во ЕУ

Што е ЕТИАС: Виза е ама не е виза

пред 3 години