Ознака: виктор мизо
Економија

Мизо: Турбулентни времиња во автомобилската индустрија

пред 11 мес.
Економија

Мизо: Војната во Украина ќе ја принуди автомобилската индустрија во Македонија да го редуцира производството и бројот на вработени

пред 1 година
Економија

Мизо: Автомобилската индустрија е во критична состојба

пред 1 година
Економија

Мизо: Развојот на државата може да се случи само доколку има добра соработка со институциите

пред 2 години
Економија

Мизо: Странски компании наместо да реинвестираат кај нас одат во Србија

пред 2 години
Економија

Мизо: Од успешните политики на државата ќе зависи дали ќе има прилив или одлив на инвестиции во автомобилската индустрија

пред 3 години
Економија

Мизо: Државата треба стратешки да размислува за пост- кризните сценарија

пред 3 години
Економија

Мизо: Како што со чај и витамин Ц не можете против пандемијата–така не можете ни со шаблонски мерки за компаниите

пред 3 години
Економија

Мизо: Очекуваме да видиме со какви дополнителни мерки ќе ни излезе во пресрет Владата

пред 3 години
Економија

Автомобилска индустрија: Засега нема отпуштања, само рационализација на производството

пред 3 години
Економија

Втора инвестициска фаза во „Костал“, 750 нови работни места (ВИДЕО)

пред 4 години
Бројот на вработени во фабриката од сегашните 322 ќе достигне над 500

„Костал“ наредната година во производството ќе инвестира околу 20 милони евра

пред 4 години
Сме биле најдобри од декември 2010 до јануари 2018 година

Младеновски се фали со успесите на Мизо

пред 4 години