Ознака: Ураган
ураганот направи пустош

На Бахамите исчезнале 2.500 луѓе во ударите на Доријан

пред 4 години
Свет

Ураганот Доријан стаса до Канада, стотици илјадници луѓе останаа без струја

пред 4 години
Свет

Ураганот „Доријан“ се движи кон Канада

пред 4 години
Досегашниот број на загинати се зголеми на седум

Откако ги опустоши Бахами ураганот Доријан стигна до Флорида

пред 4 години
СИТЕ БЕГААТ ТИЕ ГО ЛОВАТ

Во окото на Доријан – фантастично видео од авион

пред 4 години
Свет

Ураганот „Дориан“ ги погоди Бахамите со 257 километри на час

пред 4 години
Свет

Трамп прогласи вонредна состојба во Флорида (ВИДЕО)

пред 4 години
Метеоролошка нестабилност во Тихиот Океан

Две тропски бури се движат кон Мексико

пред 5 години
СЕ ФОРМИРА НАЈСИЛНИОТ МЕДИТЕРАНСКИ УРАГАН

„Зорба“ доаѓа кон Грција со 150 километри на час, ќе крева бранови до 11 метри

пред 5 години
Силно невреме во Тихиот Океан

Ураганот Роуз се движи кон Мексико

пред 5 години
СТАНУВА СЕ ПООПАСНО

Додека ураганот дивее во САД, пострашна катастрофа се заканува на Азија

пред 5 години
Свет

Флоренс прави хаос во Америка – најлошото пристигна, окото на ураганот удри на брегот

пред 5 години
Свет

Во живо пристигнувањето на страшниот ураган во САД

пред 5 години