Ознака: ујп
Додека бизнисмените бараат одложување

Лукаревска вели дека се спремни за примена на прогресивниот данок

пред 2 години
Одложено за седум години

Пензионерите без дополнителни приходи нема да треба да се пријавуваат електронски

пред 2 години
Утре ќе биде соопштено законското решение околу регистрацијата на пензионерите

Лукаревска: Околу една третина од физичките лица се регистрирале за е-персонален данок

пред 2 години
Економија

УЈП ја објави листата: Проверете дали сте меѓу должниците

пред 2 години
Македонија

Апсење во трговскиот центар „Зебра“

пред 2 години
Одлука на УЈП

Рокот за електронско поднесување даночна пријава продолжен до 29 октомври

пред 2 години
Се барало решение во интерес на граѓаните

Откако најави, УЈП се откажува од регистрација на пензионерите

пред 2 години
Се разгледува и можност тимови да ги посетуваат пензионерите во домовите

Пререгистрацијата е за подобрување на услугите на УЈП, тврдат Заев и Тевдовски

пред 2 години
Нови правила за пријавување данок

УЈП: Сите што оствариле приход да се регистрираат електронски

пред 2 години