Ознака: Трајан Димковски.
Економија

Исплатени субвенциите за продадено индустриско јаболко (ВИДЕО)

пред 1 година
Економија

МЗШВ: Со користење на семенски материјал и искористување на субвенциите може да се постигнат рекордни резултати

пред 1 година
Економија

Потпишани првите седум договори за набавка на приплоден добиток

пред 1 година
Економија

Димковски: Забраната за увоз на порибителен материјал не се однесува само на Косово

пред 1 година
Економија

Димковски: До средината на септември треба да се исплатат сите обврски од интервентниот денар за лозарите и овоштарите

пред 1 година
Економија

Започна распределбата на картичките за „зелена нафта“ (ФОТО)

пред 1 година
Економија

Димковски: Тоа што можам да ветам е дека лозарите нема да бидат сами

пред 1 година
Економија

Димковски: Развојни мерки и решавање на проблемите во интерес на земјоделците

пред 1 година
средба во министерството пред стартот на бербата

Винарниците ветуваат откуп на целото грозје и редовна исплата

пред 1 година
комисиите интензивно работат на терен вели министерот

За десетина дена ќе има првични проценки за невремето во Преспа

пред 1 година
Денови на млекото и кооперативното здружување во Битола

Димковски: Задругите се еден од начините за одржливо млекопроизводство

пред 1 година
Економија

Шумските полицајци повторно на протест оти ветувањата не им се исполнети

пред 2 години
Економија

Активни три јавни повици преку Програмата за рурален развој 2019

пред 2 години
по магацините скапуваат 60 илјади тони јаболка

Ќе завршат ли преспанските јаболка на буниште?

пред 2 години