Ознака: Тони Михајловски
Македонија

Toни Михајловски: Со седење на страна ништо не можеш да направиш обвинувајќи ги други дека се виновни

пред 2 мес.
Македонија

Тони Михајловски: Куманово не заслужува да биде таква црна дупка и да му се убие душата

пред 2 мес.
Магазин

Михајловски: Не верувам дека некогаш ќе снимиме серија како „Сенки над Балканот“, посебно не со оваа власт (ВИДЕО)

пред 3 мес.
интервју со кандидатот за градоначалник на куманово

Михајловски: Куманово е претворено во една депонија, време е за промени

пред 3 мес.
Македонија

Тони Михајловски, кандидат за градоначалник на Куманово

пред 3 мес.
Македонија

Mихајловски: Протестите на ГДОМ беа против промената на името, јазикот и идентитетот што денеска и се случува

пред 10 мес.
Магазин

„Те dua, жими мене“: Игор Џамбазов и Тони Михајловски во филм за купена невеста од Албанија

пред 2 години
Симболичен протест против владиното работење

Црни панделки за најцрната влада (ВИДЕО)

пред 3 години
Македонија

ВО ЖИВО: Изјава на Тони Михајловски пред Влада

пред 3 години