Ознака: статистика
Регион

Србија е во „црна“ зона: Загрижувачка оцена на српски епидемиолог

пред 3 недели
Македонија

Рачно се пребројувале пациентите, па затоа на полноќ беа објавени вчерашните статистики

пред 5 мес.
Економија

Во јули пад од 9,5 проценти на индустриското производство на месечно ниво

пред 8 мес.
Економија

За 4,6 проценти помалку работници во индустријата од јануари до јули годинава

пред 8 мес.
Економија

Просечната нето плата во април 25.830 денари

пред 10 мес.
Економија

Трошоците растат од месец на месец, а куповната моќ на населението е се помала

пред 11 мес.
Економија

Угостителските услуги поскапи за 0,2 отсто

пред 1 година
Економија

Индустриското производство во јануари со раст од 0,3 отсто

пред 1 година
Економија

ДЗС: Помалку работници во индустријата

пред 1 година
Економија

За 4,7 отсто повеќе странски туристи во август годинава

пред 2 години
колку вие заработивте оваа година?

Швеѓаните просечно годишно заработуваат по 26.500 евра

пред 2 години
Во август најголем раст на трошоците на живот за зеленчук и туристички аранжмани

Животот во Македонија е се поскап оти постојано растат трошоците на живот

пред 2 години
Економија

Растот на БДП во вториот квартал е понизок од првиот, за Анѓушев бројките се добри (ВИДЕО)

пред 2 години
Податоци на Државниот завод за статистика

Невработеноста падна на 17,5 отсто

пред 2 години
според статистика

Намален бројот на работници во индустријата

пред 2 години
Негативен природен прираст

Taжна статистика: За 10.6 отсто помалку новороденчиња во вториот квартал споредено со лани

пред 2 години
Според косовската Агенција за статистика

Увозот од Србија во Косово намален од 12,3 отсто на 0,7 отсто

пред 2 години
статистика

Просечната плата во јуни 25.205 денари

пред 2 години
Економија

Се намалува прометот во индустријата, понеповолна и економската состојба во преработувачката индустрија

пред 2 години
Економија

Индустриското производство во јуни забележа пад, од почетокот на годината растот е 4,8 отсто

пред 2 години