Ознака: Спиро Ристовски
Македонија

Дончо Наков: Ниту еден на кои Миле и Спире наводно им давале насоки не мрдна со прст-посочи

пред 2 години
Македонија

Ристовски: Ниту сум му се јави на Нинџа ниту сум му рекол да дојде во штабот на ВМРО

пред 2 години
Македонија

Ристовски и Вељановски на 27 април разговарале за инспекција во Тетово а не за „тероризам“

пред 2 години
Македонија

Сведоците едногласни: Јанакиески и Ристовски не ги организираа протестите за „27 април“

пред 2 години
Македонија

Koњановски: Ристовски не беше член на ниту едно партиско тело на ВМРО-ДПМНЕ

пред 2 години
Македонија

Потврдено од вешто лице-Миле Јанакиески и Спиро Ристовски немале комуникација на 27 април

пред 2 години
Македонија

Трајко Вељаноски и Спиро Ристоски во излолација, одложено е денешното судско рочиште

пред 2 години
обвинет е за настаните од „27 април“

Спиро Ристовски оди во куќен притвор

пред 4 години
Апелација ја отфрли жалбата

Спиро Ристовски останува во Шутка

пред 4 години
Македонија

Aпелација треба да одлучи дали Ристовски ќе излезе од притвор

пред 4 години