Ознака: Слаѓана Тасева
Македонија

Тасева: Не сум задоволна од реформите, не се зафати подлабоко во судството каде што има навистина голем проблем

пред 3 години
Македонија

Тасева : Не може премиерот да се јавува кај полицајци

пред 3 години
Македонија

Два огласи ја брануваат јавноста: Тасева најави дека будно ќе ја следи корупцијата, но Николовски никако да се фати за работа

пред 3 години
Македонија

Тасева: Врз база на седум истражувања е направена перцепцијата за корупција, ајде Владата нека ги побие тие институции

пред 3 години
Македонија

МО: Македонија втора по Индексот за интегритет во одбраната

пред 3 години
Економија

Тасева за Еуростандард банка: Се извлекувале пари за да се слеваат на сметки на фирми

пред 3 години
Македонија

Тасева: Сè уште не заживеал механизмот за заштита на укажувачите

пред 4 години
Македонија

Taсева: Ваков пример на додаток за работа со доверливи податоци не ми е познат

пред 4 години
Македонија

Тасева: Рашковски да и објасни на јавноста зошто разговарал за тендерот

пред 5 години
Интервју со претседателката на Транспаренси Интернешнл

Тасева: Само антикорупционери со интегритет ќе ловат корумпирани функционери

пред 6 години