Ознака: руска вакцина
Македонија

На Филипче му држи зборот колку на Заев: Сега вели ќе набавуваме руски вакцини од Србија

пред 4 дена
Македонија

Србија почна да ја полни а од следнот месец и ќе ја произведува „Спутник“

пред 6 дена
Свет

Европската агенција за лекови уште се сомнева во руската вакцина

пред 2 недели
Македонија

Кој ја носи руската вакцина во Македонија?

пред 4 недели
Македонија

Заев побарал да се нарача руската вакцина

пред 2 мес.
Македонија

Филипче допрва ќе проценува дали ни е потребна руската вакцина

пред 2 мес.
Магазин

Можеме да пиеме и со руската вакцина, но само по една-две чашки

пред 3 мес.
Свет

Aко се одлучите за руска вакцина заборавете на алкохол неколку дена

пред 4 мес.
Македонија

Филипче се интересирал за руската вакцина против корона

пред 7 мес.
Свет

Руската вакцина против корона ќе штити само две години

пред 8 мес.