Ознака: регистрација
Економија

Денеска почнува примената на Законот за регистрација на возила со странски регистарски таблици

пред 3 години
Економија

Еве кои возила со странски таблици ќе можат да се регистрираат во Македонија

пред 4 години
Економија

Нема веќе возење со бугарски регистрации

пред 4 години
Регион

Над 110.000 нерегистрирани возила на улиците во Косово

пред 5 години
ПРВА ПРИЧИНА - „НЕМАМ ДОВОЛНО ПАРИ“

На македонските патишта се тркалаат 40.000 нерегистрирани возила

пред 5 години
Од УЈП потсетуваат

До 15. месецов да се поднесе пријава за регистрација за ДДВ

пред 5 години
До крајот на годината

Уште 400 илјади граѓани треба да се регистрираат во УЈП

пред 6 години
Новиот предлог-закон за возила

Наместо налепница за регистрација ќе има налепница за загадување

пред 6 години
Се барало решение во интерес на граѓаните

Откако најави, УЈП се откажува од регистрација на пензионерите

пред 6 години
Се разгледува и можност тимови да ги посетуваат пензионерите во домовите

Пререгистрацијата е за подобрување на услугите на УЈП, тврдат Заев и Тевдовски

пред 6 години
Економија

Лукаревска:Регистрацијата на даночните обврзници неопходна за новата реформа на ГДП

пред 6 години