Ознака: просечна плата
Економија

Битиќи: Просечната плата ќе продолжи да расте

пред 2 мес.
Економија

Заев не се откажува од 500 евра плата

пред 3 мес.
Регион

Вучиќ: Не може Србија да ја стигне Германија, но со две плати може пристојно да се живее

пред 3 мес.
анализа

500 евра просечна плата дојде, ама во Србија

пред 3 мес.
Регион

Тоа што Заев го ветуваше, Вучиќ го исполни: Просечната плата во Србија достигна 500 евра

пред 4 мес.
Економија

Во Словенија плаќаат двапати поскапа струја, а имаат скоро трипати повисока просечна плата од нас

пред 6 мес.
Регион

Вучиќ: Просечната плата во Србија до 2025 ќе изнесува 900 евра

пред 1 година
Економија

Според СДСМ, просечната плата се зголемила за 4.3 отсто

пред 2 години
Податоци на Државниот завод за статистика

Просечната плата во јули 25.104 денари

пред 2 години
Економија

409 евра: Македонија со најниска просечна плата во регионот

пред 2 години
Економија

Заев: Просечната плата продолжува да расте, мерките на Владата даваат резултати

пред 2 години
статистика

Просечната плата во јуни 25.205 денари

пред 2 години
Економија

Во Словенија просечна плата 1100 евра, Македонија на дното во регионот со 400 евра

пред 2 години
Економија

Просечната плата во мај 25.270 денари

пред 2 години
на врвот се и земји кои немаат нафтена индустрија, но имаат високи просечни плати

Колку литри бензин може да се купи со просечните плати во земјите низ светот(ТАБЕЛА)

пред 2 години
Економија

Просечна плата во јануари 24.517 денари

пред 2 години
ЗАЕВ НА ТРИБИНАТА ВО ВЕЛЕС

Железни опинци ќе облечам, просечна плата од 500 евра ќе има

пред 2 години
Бројки на „статистика“

Просечната нето плата исплатена во октомври 24.817 денари

пред 2 години