Ознака: пендаровски
Македонија

Пендаровски: Благодетите од Договорот со Грција веќе се чувствуваат во Гевгелија

пред 7 мес.
Македонија

ВО ЖИВО: Пендаровски на трибина во Гевгелија

пред 7 мес.
Македонија

Пендаровски: Со членство во НАТО и отварање на вратите на ЕУ имаме шанса за голем економски развој

пред 7 мес.
Македонија

(ВО ЖИВО) Митинг на Пендаровски во Струмица

пред 7 мес.
Македонија

Пендаровски во Радовиш: Oваа и наредните се години на економија и подобрување на стандардот.

пред 7 мес.
Продолжува кампањата за избор на претседател

Сиљановска во Центар и Кисела Вода, Пендаровски во Виница и Кочани

пред 7 мес.
Митинг во Тетово

Пендаровски: На Македонија и треба заеднички претседател

пред 7 мес.
Македонија

Пендаровски: Приоритет ќе ми биде зголемување на буџетот на Армијата и обезбедување НАТО стандарди за војниците

пред 7 мес.
Македонија

ВО ЖИВО: Пендаровски во Ѓорче Петров

пред 7 мес.
Македонија

Пендаровски: Новиот закон за СЈО не го правиме само заради политички реваншизам, туку ќе биде и за луѓе од власта

пред 7 мес.
На трибина во Карпош

Пендаровски: Ако на 5 мај не победиме многу на малку, немој да ми излегувате на очи

пред 7 мес.
Канидатот за претседател во скопски Чаир и во Шишево

Пендаровски: Или сите ќе имаме исти права, или нема среќа

пред 7 мес.
Македонија

Пендаровски: Патот кон ЕУ и НАТО е единствениот што ќе донесе подобар живот и за пензионерите и за младите

пред 8 мес.
Интервју за МИА

Пендаровски: Во 2014 година јас не изгубив, туку луѓето беа натерани да гласаат за еден кандидат наспроти друг

пред 8 мес.
Митинг на СДСМ во Битола

Пендаровски: Слоганот „Нема правда,нема мир“ ќе биде реализиран и имплементиран

пред 8 мес.
Митинг на СДСМ

ВО ЖИВО: Пендаровски во Битола

пред 8 мес.
На средби со граѓани во Новаци

Пендаровски: Ова е единствениот автопат кој не носи кон развиениот свет

пред 8 мес.
Претседателскиот кандидат на СДСМ ги презентира клучните столбови на програмата

Пендаровски претстави осум проекти за првите осум месеци ако стане претседател

пред 8 мес.