Ознака: обложувалници
Спорт

Власта на ДУИ и СДСМ не се откажува од тоа да ги остави без работа вработените во обложувалниците

пред 3 мес.
Спорт

Власта е решена да го донесе Законот за игри на среќа да го донесе пред распуштање на Собранието

пред 4 мес.
Спорт

За коцкари и играчи во обложувалници нема кредит за стан!

пред 1 година
Спорт

Законот го дадоа на Уставен суд: И приватните обложувалници сакаат да приредуваат интернет игри на среќа

пред 2 години
Спорт

Добитните ливчиња може да бидат опасни: Го нападале кога ги подигал парите во обложувалница

пред 2 години
Спорт

Обложувалниците најавуваат дека е можно да стават клуч на објектите

пред 3 години
Спорт

Државата ќе ги штити домашните обложувалници од странските

пред 4 години
Спорт

Само за уплата, без задржување внатре: Се отвораат обложувалниците

пред 4 години
Економија

По притисокот дека 6.000 лица ќе останат без работа Владата се премисли-класичните обложувалници остануваат

пред 4 години
Економија

Нина сака да ги затвори обложувалниците, предлага да се игра само онлајн

пред 4 години
Економија

Предлог законот тргнат од дневен ред: Вработените во обложувалниците се спасија да останат без работа

пред 4 години
се подготвува нов закон за игри на среќа

Кој сака 7.700 вработени во обложувалниците да останат без работа?

пред 4 години
Македонија

Oграбена обложувалница во Карпош

пред 5 години
истражување

Пола Црногорци имаат проблем со коцкање

пред 5 години
Доколку бидат донесени измените на законот за игра на среќа

Обложувалниците и казината се селат 500 метри воздушна линија од училиштата

пред 5 години
Според албанската влада

Откако се затвориле обложувалниците граѓаните заштедиле 50 милиони долари

пред 5 години
Станува ли Македонија коцкарска земја?

Обложувалниците од Албанија се селат во Македонија и Косово

пред 5 години
Регион

Албанската Влада ќе стави клуч на казината и обложувалниците во центрите на градовите

пред 6 години