Ознака: недела неработен ден
Економија

Уставниот суд не донесе одлука за работа во недела

пред 2 години
Македонија

Официјално: Недела неработен ден

пред 2 години
Македонија

Дали недела ќе стане неработен ден

пред 2 години
Економија

Законските измени за недела да биде неработен ден, месецов на владина седница

пред 3 години
Економија

Ако недела е неработен ден, работодавачите најавуваат намалување на платите и бројот на вработени

пред 3 години
Економија

Се кршат копја за недела неработен ден: Бизнисот и власта не треба да договараат без да ги слушнат најважните- работниците

пред 3 години
Економија

Занаетчиите се против неработна недела: Негативно ќе се одрази врз еснафот

пред 3 години
Економија

50% повисока дневница и слободен ден за работниците кои ќе работат во недела

пред 3 години
Економија

Предлог на ССМ: Работниците кои се ангажирани да работат во недела да имаат право на зголемување на основната плата и слободен ден

пред 3 години
Економија

Министерството за економија ќе ги испрати до Влада предлозите за недела како неработен ден

пред 3 години