Ознака: милошоски
Македонија

Милошоски: Шефот на турската мафија го демантира Заев, бил кај него на гости! Што разговарале Заев и Пекер во домот на премиeрот?

пред 3 години
Македонија

Милошоски: Во Битола има добро расположение за промени, Петровска нема реализирано ниту 5 проценти од изборната програма

пред 3 години
Македонија

Следете во живо: изјава на Антонио Милошоски

пред 3 години
Македонија

Милошоски: Спасовски призна дека постојат двојни матични броеви, а тој не презел ништо

пред 3 години
Македонија

Милошоски: Поради аферата „Мафија“ се ризикува безвизниот режим да биде ограничен, или да биде суспендиран

пред 3 години
Македонија

Милошоски: Кога требаше да се делат пари на „Макпетрол“ и други олигарси блиски на власта тогаш власта беше кохезивна, а сега никаде ги нема

пред 3 години
Економија

Милошоски: Производителите на тутун се незадоволни од катастрофалниот откуп на тутун

пред 3 години
Македонија

Милошоски: ЈО да се позанимава со коруптивната афера во набавката на вакцини

пред 3 години
Македонија

Милошоски: На чија сметка Заев и Филипче го уплатиле авансот од парите за 200.000 вакцини?

пред 3 години
Македонија

Милошоски: Заев и Филипче да кажат која е фантом фирмата поради која Кина одбила соработка со Владата

пред 3 години
Македонија

Милошоски: Нефункционалноста на електронскиот систем за попишување е доказ дека пописот е сомнителен

пред 3 години
Македонија

Милошоски: Афера „Коруптографија“- Филипче направил набавка за томографи, откако се поништил огласот првиот пат

пред 3 години
Македонија

Николоски,Милошоски и Ѓорчев го следеа онлајн 69-от молитвен појадок во Вашингтон

пред 3 години
Македонија

Милошоски: Одговорноста за нефункциониот противпожарен систем во „Глобал“ води до општината и сопствениците

пред 4 години
Македонија

Милошоски: Брзоплетото потпишување на договорот со Бугарија нанесе штета на Македонија

пред 4 години
Македонија

Милошоски: Зошто владата на Заев не ја следи Црна Гора во санкциите кон Русија?

пред 4 години
Македонија

Милошоски: Бугарија синоќа ја блокирала Македонија, има дискретна поддршка од уште две земји

пред 4 години
Македонија

Во живо: Изјава на Антонио Милошоски пред Влада

пред 4 години
Македонија

Милошоски: 29 фирми блиски до Заеви профитирале 13 милиони евра од неплаќање кредити кон Еуростандард банка

пред 4 години
Македонија

Милошоски: Имаме изјави кои ги слушаме од бугарски официјални лица, но кај нас во Собрание ги нема нашите официјални лица

пред 4 години