Ознака: мицевски
Македонија

Мицевски: Самоволието на ДУИ и СДСМ во собрание продолжува

пред 4 недели
Македонија

Мицевски: Вчера се прекршија членовите 205 и 206 од Кривичниот законик, бидејќи никој не е над законите одговорност мора да има

пред 4 недели
Економија

Мицевски: Граѓаните и стопанството немаат време за чекање, помошта е потребна веднаш без одлагање

пред 2 мес.
Македонија

Мицевски: Заев вчера, очигледно во паника, правеше циркус за да си купи привиден мир

пред 3 мес.
Македонија

Мицевски: Причините за интерпелација на Димитров се манипулацијата за добивање на датумот и неуспеси на надворешната политика

пред 3 мес.
Економија

Мицевски: Законот со кој пензионерите и ранливите групи ќе може да добијат по 6.000 денари ќе биде донесен на време

пред 6 мес.
Македонија

Мицевски: Бараме бесплатно тестирање на текстилните, здравствените, просветните работници и ослободување на хронично болните

пред 7 мес.
Македонија

Мицевски: 170-те амандмани поднесени од ВМРО-ДПМНЕ се реалните потреби и барања на граѓаните

пред 7 мес.
Македонија

Мицевски за Тевдовски: Тој што ќе враќаше 600.000 млади во државата се исели

пред 7 мес.
Македонија

Ако власта не се согласи на јавен обвинител на предлог на опозицијата, ВМРО-ДПМНЕ нема да ги поддржи реформите

пред 2 години