Ознака: месо
Економија

Месото засега не поскапува

пред 2 години
Економија

На Македонија и се заканува ценовен шок, граѓаните eдвај го крпат месецот

пред 3 години
Австријците јадат најскапо, а Полјаците најевтино

Истражување на Евростат: Кој јаде најскапо, а кој најевтино месо во ЕУ

пред 5 години
Регион

Албанија забрани влез на околу 400 тони месо од Бразил, од Канада и од Кипар

пред 5 години
Одлука на Државниот завод за индустриска сопственост

„Бејби биф“ само во Македонија е заштитена трговска марка, а не општ термин за младо говедско месо

пред 5 години
откриени очигледни безбедносни пропусти

Кина го откажува увозот на месо од Канада, откриле адитиви, но и фалс сертификати

пред 5 години
Им здосадиле

Руските војници веќе нема да јадат конзерви со месо

пред 5 години
Економија

Шаклев: Во угостителските објекти најмногу се користи замрзнато месо, а се продава по цена како да е свежо

пред 5 години
Од 1 мај на сила новиот Правилник

Нема веќе плаќате месо – добивате вода

пред 5 години
Компаниите имаат поголема искористеност и извоз

Домашните капацитети за месни преработки во добра кондиција

пред 5 години
Македонците сакаат бајаги и да посолат

Си останавме традиционални, си кркаме гравче и мевце

пред 5 години
Расипаното месо било препродавано на фирми кои се занимаваат со преработка на месо

Во Србија уапсени луѓе заради продажба на 31 тон расипано месо од Бразил

пред 5 години
Економија

Анѓушев-Николовски:Олеснетите царински бариери ја спасија месната индустрија од колапс

пред 5 години