Ознака: манчевски
Магазин

„Врба“ на Mанчевски почнува да се емитува на HBO Go

пред 3 години
Магазин

„Врба“ на Манчевски пред американската публика

пред 3 години
Македонија

Манчевски: Ќе бараме кадар за преговори со ЕУ и надвор од институциите

пред 5 години
Почна јавната расправа за новиот закон за висока раководна служба

Разграничување на политичките именувања од професионалниот ангажман

пред 5 години
Прес на министерот Дамјан Манчевски

Наскоро електронски, место хартиени документи

пред 5 години
Поевтин роаминг меѓу Република Северна Македонија и Република Грција

Од плажа во Грција ќе телефонираме поевтино

пред 5 години
Реакција од Брисел

Коцијанчиќ за Пресинг ТВ: Вработувањата мора да бидат транспарентни и секој да има еднаква шанса

пред 5 години
Министерот за „вработувања“ во тесно

Прашање за милион долари-кога говори вистинскиот Манчевски?

пред 5 години
Синдикатот на администрација го информирале Манчевски

Не прифаќаме трансфер од јавниот во приватниот сектор

пред 5 години