Ознака: Мајчин дом
Слаб одѕив на повикот преку Фејсбук

Само педесетина Аеродромци се собраа против изградба на висококатница (ФОТО)

пред 2 години
Македонија

Општина Аеродром сака со ново тело да спречи случаи како „Мајчин Дом“

пред 2 години
Општината вели дека сите механизми се исцрпени

Марин ќе ја почитува одлуката на Уставниот суд

пред 2 години
Уставниот суд пресече

Висококатницата кај Мајчин дом ќе се гради

пред 2 години
Ќе ја запре ли постапката

Уставниот суд ќе расправа за парцелата кај Мајчин Дом

пред 2 години
Нема мораториум во Аеродром - се чека одлуката на Уставниот суд

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ лажат дека нема законски основ за мораториум на градбите во Аеродром

пред 2 години
Уставниот суд треба да пресече

Неделава ќе се знае дали кај Мајчин дом ќе се изгради деветкатницата

пред 2 години
Градоначалникот Марин пресмета

Ако не се гради кај „Мајчин дом“ треба да платиме обештетување од 5.5 милиони евра

пред 2 години
Граѓаните повикани да учествуваат

Се решава за судбината на зградата кај Мајчин дом – Вонредна седница на општина Аеродром

пред 2 години
Етеми вели дека ова е преседан

Привремено стопирана градбата на висококатницата кај Мајчин дом, инвеститорот ќе ја обжали одлуката

пред 2 години
Македонија

Марин крева раменици – тврди дека нема како да ја спречи изградбата на деветкатницата

пред 2 години
Се копа за станбен деловен објект

Од рани зори багерите пристигнаа, аеродромци гневни – попландево ќе протестираат (ФОТО+ВИДЕО)

пред 2 години
ВМРО-ДПМНЕ тврди дека Марин излажал

Ќе се гради десеткатница кај Мајчин дом во Аеродром?!

пред 2 години