Ознака: изложба
Магазин

Изложба по повод 50-години творештво на Мице Јанкуловски

пред 1 ден
Магазин

Изложбата „Панаѓурите во градските и руралните средини во XIX и XX век во Османлиска Македонија“ поставена во холот на Музејот на македонската борба

пред 3 дена
Магазин

Во МНТ изложба на костими кои останаа необлечени поради пандемијата

пред 4 недели
Магазин

Изложбата „Мал формат“ од вечерва во КИЦ

пред 1 месец
Магазин

Изложбата „Фрескосликарството на Дичо Зограф во црквите од скопскиот регион“ во Музеј на Град Скопје

пред 1 месец
Магазин

Изложбата „Вода/Ѕид“ од Јован Шумковски до крајот на февруари во МСУ

пред 1 месец
Магазин

МСУ денеска ја отвора изложбата „Сета љубов (All the Love)“

пред 1 месец
Магазин

МСУ утре ја отвора изложбата „Сета љубов“ со светски познати уметници

пред 1 месец
Магазин

ДЛУМ оргханизира изложба „МиниАРТура“ во Уметничкиот центар Арт Хаб

пред 1 месец
Магазин

Годишна изложба на делата на Анастасов во Музеј на Град Скопје

пред 2 мес.
Магазин

Во Прилеп отворена изложбата со акварели „Приказни од дворот” од Симонида Филипова Китановска

пред 2 мес.
Магазин

Изложбата „Џезтетика“ на Татјана Ранташа во Домот на младите во Белград

пред 2 мес.
Магазин

„Носталгија-втор дел“: Фотографиите на Коста Дупчинов фокусирани на старите занаети

пред 2 мес.
Магазин

Изложба во рамки на манифестацијата „Го градам мојот град“ – 2020

пред 2 мес.
Магазин

Онлајн изложба на на Славица Јанешлиева

пред 3 мес.
Магазин

Изложбата „Архиарт-истражување на урбани феномени” во Македонскиот културен центар во Турција

пред 3 мес.
Магазин

Од денеска три изложби во Кинотека

пред 3 мес.
Магазин

Изложбата на илустрации на Кондовски ќе биде продолжена до 15 ноември

пред 3 мес.
Магазин

КСП Подиум- Јадро со онлајн изложба од делата на Јадран Манчев

пред 3 мес.
Магазин

Мултимедијалната изложба „Вита“ на Филип Петковски се отвора вечерва во МКЦ

пред 3 мес.