Ознака: француски предлог
за владата во Скопје се само идеи

БГНЕС: Со последниот предлог на Макрон прифатени се сите барања на Бугарија

пред 9 мес.
Македонија

Од утре е Чешка: Последен ден Ковачевски да го прифати францускиот предлог

пред 9 мес.
Македонија

Oсмани призна дека забрзано се работи на нов француски предлог

пред 9 мес.
Македонија

Oсмани откри што е за него неприфатливо во францускиот предлог

пред 9 мес.
Македонија

Нарoдот го крена гласот против францускиот предлог (ФОТО)

пред 9 мес.
Македонија

Францускиот секретар и Димитров ги открија Ковачевски и Османи дека лажат дека не го виделе францускиот предлог

пред 9 мес.
Македонија

ЛДП и Павле Трајанов се креваат против францускиот предлог

пред 9 мес.
Македонија

Франција потврди дека целосно ја поддржале Бугарија

пред 9 мес.
мицкоски објаснува

ВМРО-ДПМНЕ нема да го поддржи францускиот предлог

пред 9 мес.
Македонија

Oва е францускиот предлог: Целиот е во полза на Бугарија, македонскиот јазик стана „македонски јазик 2“ (ФОТО)

пред 9 мес.
Македонија

„Чист македонски јазик“ е мантрата со која Владата и владините мегафони ќе го бранат францускиот предлог

пред 9 мес.
толку беше

Македонија никој не ја прашува: Ако Бугарија го прифати францускиот предлог, ЕУ утре ќе ја одобри преговарачката рамка

пред 9 мес.
Македонија

Германскиот новинар Мартенс: Бугарија нема да го крене ветото, спорот не е за тоа кој е во право, туку кој е помоќен

пред 9 мес.
Македонија

Ковачевски ќе го каже ставот за францускиот предлог кога други веќе ќе одлучат за нас

пред 9 мес.
Македонија

Koвачевски ќе чекал францускиот предлог да биде услогласен во ЕУ

пред 9 мес.
Македонија

Ова е комплетниот текст од францускиот предлог

пред 9 мес.
Македонија

Полошо не може: Oва е францускиот предлог, ги содржи сите барања на Бугарија (ФОТО)

пред 9 мес.
Македонија

Koвачевски ниту видел ниту слушнал за француски предлог

пред 9 мес.
Македонија

Франција се согласува дека македонскиот јазик е дијалект на бугарскиот и оти Македонците до 1944 година биле Бугари

пред 9 мес.
што е францускиот предлог

Франција прифаќа дека македонскиот јазик е дијалект на бугарскиот и оти Македонците до 1944-та биле Бугари

пред 9 мес.