Ознака: денко малески
Македонија

Сопругата на Денко Малески: Зошто жестока врева од изјавата на Ахмети дека ОНА направило избор Албанците во Македонија да бидат државотворци и господари во сопствената држава

пред 8 мес.
Македонија

Непријателство што тлее: Проф. Денко Малески побара оставка од претседателот Пендаровски ако има референдумско изјаснување на граѓаните

пред 2 години
Македонија

Зошто проф.Малески се пресметува со претседателот Пендаровски?!

пред 3 години
објавува софиски „Труд“

Taткото на Денко Малески бил на поклонение на гробот на Св.Кирил, а неговиот син заедно со Бучковски убедуваат дека немаме средновековие

пред 3 години
Македонија

Задоцнетото дисидентство на проф. Денко Малески

пред 3 години
Македонија

Според омилениот експерт на власта, Малески, Македонија не смее да се повикува на средновековно историско наследство

пред 3 години
Македонија

Појаснување од Кабинетот на претседателот: Проф. Денко Малески веќе не го советува Пендаровски

пред 4 години
Македонија

Кој ќе ги смени ставовите-За малку Македонецот, Денко Малески, или Македонецот, Стево Пендаровски?!

пред 4 години
Македонија

Maлески е на листата на советници на Пендаровски

пред 4 години
Македонија

За Малески и Делчев и Мисирков се Бугари

пред 4 години
Универзитетскиот професор со став околу шпекулациите со неговото име како консензуален кандидат за шеф на државата

Малески: За консензуален претседател е потребна согласност од сите партии

пред 6 години