Доналд Трамп и неговата сопруга пристигнаа во официјална посета на Јапонија.Сите очи беа вперени во првата дама Меланија која блескаше во креација изработена за оваа прилика.

Претседателската двојка имаше кралски третман во Јапонија на секој чекор а Трамп не пропушти да одигра и партија голф.