На вчерашниот протест пред Конгресот се издови еден лик. Не можеше да не се забележи човек со црни рогови, капа во крзно, брада и копје.

Станува збор за Џејк Ангели кој е шаман.Тој вели дека има различни дарови како што се енергетско лечење, гледање на карти и предвидување на судбина.

Има 32 години и е луд по Доналд Трамп.Себеси се нарекува професионален демонтрант кој секогаш дава поддршка на се уште актуелниот претседател.

На социјалните мрежи се појави фотографија од гардеробата што ја нови Џејк и колку таа чини. Па воопшто не е евтина. Најмногу чини руската шубара, дури 279 долари.