Тенкот „Т-72BZ“ е наречен „смртоносно оружје без преседан“ , а според тоа шт може да се види на видеото сосема со право.

Војниците вежбаат под водата на длабочина од пет метри а во еден момент борбеното возило исчезнува под вода и се појавува на другата страна од брегот.

Погледнете