Американскиот претседател доживеал незгода додека играл со кучето.

Бајден вчера го шинал зглобот додека играл со своето куче.

Откако Бајден се лизнал и го исчашил зглобот додека играл со своето куче, ЦТ снимките покажувале неколку помали скршеници во пределеот на средина на стапалото а неговиот лекар рекол дека ќе мора да носи чизма за одење неколку недели.

Иако првобитно ренгенот покажал дека нема скршеници на коски, дополнителното снимање на компјутерскиот томограф потврдил неколку преломи на бочните и средните клинести коски во пределот на средина на стапалото.

Потврдено е дека има фрактура на стапалото и дека ќе мора да носи гипс.