Се запали еден од најголемите трговски центар во Владивосток во Сибир. Огнот во Молот „Максим“ почна да пламти во 6 часот изутрина од плинска боца во ресторан на петиот кат.

Среќа што пожарот избувнал рано кога во троговскиот центар нема посетители.Погледнете како огнот ја голташе контрукцијата на трговскиот центар.