Франција е шокирана од веста за двајца стоматолози – татко и син кои беа уапсени поради несовесно лекување. Имено, Жан-Клод Карно и неговиот син Лајонел Гејџ од Марсеј беа прогласени за виновни за обезличување на стотици пациенти во текот на шест години, правејќи целосно непотребни третмани и вадејќи им заби без вистинска медицинска причина.

 

Вниманието на јавноста го привлече полицајката која ги приведе стоматолозите, а сето тоа поради нејзините бујни облини во тесна униформа. Станува збор за Надин Џеласи од Ница, која моментално е вработена во полициската станица во Марсеј.