Незапамтен хорор се случи во Русија. Угледниот професор и историчар Олег Соколов брутално ја убил 24 годишната Анастасија со која бил во врска.Покрај што биле љубовници тој и бил и професор на факултетот.

При една расправија, тој и ја отсекол главата, како и рацете и нозете. Телото го собрал во три пакети и го фрлил во блиската река.

Сепак тој бил забележан од сигурносните камери на еден супермаркет во близина.