Во видео од една минута може да се види како Кинезите успеаја за само десет дена од темел до покрив да  изградат болница за потребите од заболените од корона вирусот. Болницата има 1.000 соби и ги има сите услови за лекување. Се работеше и дење и ноќе со најсовремена механизација.

Погледнете како изгледаше изградбата.