Победата на Македонија против Германија можеше да биде и поуверлива ако во 75 минута ни беше досуден чист пенал. Емре Џан играше со рака која му беше испружена, односно во неприродна положба.

Но, за судијата Карашев и ова не беше пенал. Погледнете