Не беше напнато само на трибините во „Јане Сандански“ туку и на теренот. Во второто полувеме имаше остар дуел меѓу Куни Моралес и Каспер Кисум по што  се вмеша и тренерот на Вардар Недановски кој го турна Ојлески.