Кошаркарскиот и фудбалскиот тим на Партизан  ја има можеби најубавата навивачка.Станува збор за Марија Килибарда, која е една од најуспешните водителки во Србија.Таа има 40 години, висока е речиси метар и деведесет и  е постојано на трибинте каде ги бодри црвено-црните.

Сега поради пандемијата таа ги бодри на тв екраните. Марија и самата имаше врска со спортот и беше мажена со поранешниот НБА кошаркар Радмановиќ а сега е во врска со член на управата на фудалкиот клуб.