Новиот херој во Србија селекторот Драган Стојковиќ Пикси со години со семејството живее во Париз. Но, кога застана на чело на репрезентацијата мораше да се врати во Белград каде веќе имаше куќа но ја издаваше на амбасада.

Куќата се наоѓа во елитната населба Дорчол има три спрата со 240 квадрати. Пикси со сопругата Снежана почнаа да ја реновираат од корен.

Планот е да направат три посебни станови за да можат ќерките кога ќе доаѓаат од Франција да имаа конфорт.