Иако се чини дека Кристијано Роналдо може да ја има секоја девојка што ќе ја посака сепак не било така.Се јави и таа која го одбила Португалецот. Се вика Викторија Одинтцова. Таа вели дека спортистите се сите исти, им пишуваат на многу девојки па која се фати на јадицата се фати.

Се разбира дека не му дадов шанса. Знам на многу девојки на кои им пишувал и одма сватив. Му реков, дечко ти си избришан-се пофали Викторија.