Светскиот ММА борец Колин Мегрегор по завршувањето на сезоната е како пуштен од ланец. Папараците го фатија како ужива на својата јахта а околу него имаше многу алкохол.Додека јахтата пловеше по азурниит брег Мегрегор уживаше во оралниот секс.

Борецот доцна се сети да ја покрие со пешкирчето но веднаш се забележа дека тоа е неговата невенчана сопруга Ди Девлин.

По се изгледа не им беше грижа ако некој ги гледа бидејќи двајцата беа во љубовен занес.